Lokation

Kärnten - Haus Seidendorf

Haus Seidendorf liegt in der Gemeinde St. Kanzian am Klopeinersee, dem wärmsten See im österreichischen Bundesland Kärnten.

Bei unserem Haus gibt es einen Stall, eine Koppel, einen Reitplatz und eine Wiese. Hier wohnen die Pferde und hier findet auch das Pferdecoaching statt.

Für Feriengäste haben wir 4 Ferienwohnungen mit jeweils 2 Schlafzimmern zu vermieten. Die Wohnungen sind modern und gemütlich eingerichtet. Weitere Informationen zu den Wohnungen und Fotos des Interieurs findest du auf unserer Website, wo du auch direkt online buchen kannst: www.haus-seidendorf.com.

Hier findest du weitere Informationen über Süd-Kärnten.

Transport

red cartoon car vector illustration

Unsere Adresse ist: Seidendorf 7, 9122 St Kanzian. Deine Navi kennt sich sicher aus.

Wir haben gratis Parkplätze unter dem Carport und im Freien.

Die Bahnhöfer Grafenstein und Kühnsdorf sind nicht weit. Wir holen dich dort gerne ab.

Weitere Informationen findest du auf der Seite von der OEBB.

Es gibt mehrere Flughäfen in der Nähe: Klagenfurt, Graz und Ljubliana (Leibach).

De Locatie
De Kick-off weken vinden plaats in Haus Seidendorf (www.haus-seidendorf.com). De meeste activiteiten zullen buiten plaatsvinden. We hebben echter een uitwijkmogelijkheid bij slecht weer. Je boekt standaard een eigen slaapkamer, tenzij je aangeeft een kamer te willen delen met een vriend of vriendin. De badkamer deel je met maximaal 3 andere personen. We eten als groep gemeenschappelijk in de eetkamer. Verder is er nog een algemene verblijfsruimte. Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers in Haus Seidendorf kunnen onderbrengen, huren we indien nodig extra accomodatie. We garanderen dat een alternatief verblijf minimaal zo goed is als Haus Seidendorf. Tijdens de Kick-off week heb je af en toe vrij om zelf de omgeving te verkennen. Ook kun je ervoor of erna een extra vakantie boeken – zeker de moeite waard! Onze appartementen in Haus Seidendorf kun je buiten de Commit weken om gewoon als gast boeken. Seidendorf ligt in de gemeente St Kanzian aan de Klopeinersee, het warmste meertje van de Oostenrijkse provincie Karinthie (Kärnten). Meer informatie over de prachtige omgeving vind je op de website www.klopeinersee.at. Mocht je liever Klagenfurt bezoeken of iets anders doen, dan adviseren we je ter plekke graag.  
Hoe kom je in Oostenrijk?
  • Je kunt met eigen vervoer komen, parkeermogelijkheden hebben we voldoende.
  • Met de trein kun je tot Klagenfurt reizen of zelfs tot bijna voor de deur (station Tainach-Stein).
  • Als je liever met het vliegtuig komt, kijk dan eens op de sites voor de vliegvelden Klagenfurt (15 min), Graz (75 min) of Ljubliana (90 min).
Natuurlijk helpen we je graag de beste variant uit te zoeken.
Hoe ziet de Kick-off week in Oostenrijk er uit?
We beginnen in 2021 met groepen van maximaal 8 deelnemers. De voertaal is Duits, maar er is altijd iemand aanwezig die Nederlands of Engels praat. De hand-outs van de workshops kun je ook in het Nederlands of Engels krijgen. De week is opgebouwd uit zes blokken van elk één dag. Elke dag is opgebouwd uit activiteiten (beweging/sport), maaltijden, workshops en tijd voor jezelf. Er zijn twee blokken met workshops over voeding, twee over beweging / training en twee over mentale kracht. Tijdens de workshops komen zowel theorie als ook praktijk aan bod. Tijdens de week plannen we een halve dag vrij, zodat je bijvoorbeeld de omgeving kunt bekijken. Verder krijg je tijdens de week ook een individuele coaching sessie. Hier bespreken we onder andere jouw Follow-up plan.

Ik wil graag weten hoe een dag van de Kick-off week er uit kan zien. Stuur mij het gratis e-boekje, inklusief programma, oefeningen en recepten!

Maar … wat als de week niet door kan gaan?
Er is maar één ding zeker in deze tijden en dat is de onzekerheid. Dan kun je stil gaan zitten wachten tot de wereld weer ’normaal‘ is. Of je kunt plannen maken, je voorbereiden en je verheugen op het moment dat er weer van alles mogelijk is. Eén keer raden wat wij doen. Wij hopen dat ook jij die keuze maakt. Ondanks deze onzekere tijden kijk jij vooruit en neem je je voor iets goeds voor jezelf te doen. Je gaat gewoon ons Commit programma boeken, je gaat je verheugen op een fijne, energieke, motiverende week in Oostenrijk en een ondersteunende Follow-up periode erna. Wees gerust: we gaan jou echt niet met het risico opzadelen dat je met een betaalde reservering blijft zitten en je je geld kwijt bent als Corona roet in het eten blijft gooien. We zijn hartstikke flexibel in onze planning en in onze voorwaarden. Stel je voor, je boekt nu het Commit programma. Wat kan er mis gaan en wat zijn dan de consequenties?
  1. Wij annuleren jouw geboekte week vanwege Corona? Jij kunt dan zelf kiezen wat je wilt. We betalen jou het aan ons overgemaakte bedrag volledig terug. Of je kunt je reservering doorschuiven naar een andere week.
  2. Jij wilt je reservering annuleren vanwege Corona? Zie 1.
In alle redelijkheid moeten we natuurlijk wel een termijn aanhouden. Deze hebben we nu op 2 weken gesteld. Dus tot 2 weken voor start van jouw week kun je kostenloos annuleren. Op dat punt, 2 weken voor de start, hebben we met jou contact over de Corona situatie en over de door ons genomen Corona maatregelen. We houden natuurlijk rekening met de dan-geldende relevante richtlijnen, die voor de hotelbranche en de sportscholen. Informatie over het actuele reisadvies van Nederland vind je hier. De website van de Oostenrijkse regering over de actuele Corona maatregelen vind je onder deze link. Tip van de dag: ga – net als wij – vol in de planning voor jouw toekomst. Boek het Commit programma. Zonder zorgen en met volledige flexibiliteit. Mocht jouw Try-out week niet doorgaan vanwege Corona, dan bieden we je niet alleen een kostenloze annulering aan, maar daar bovenop een GRATIS voorbereiding op jouw toekomstige Kick-off week ! Dat betekent: minimaal 1x een gratis coaching via bv Zoom EN een voorbereidende variant van onze Follow-up! Je kunt zo – ondanks Corona – toch al beginnen met de veranderingen die jij in je levensstijl wilt aanbrengen. Tevens kun je gericht toewerken naar je Kick-off week in Oostenrijk, zodat die nog effectiever kan zijn. Dit extraatje is gratis en volledig vrijblijvend. 

Ja, ik heb zin in een Try-out week in Oostenrijk in september!

 
de_ATGerman