Help! Ik zit vast!

Paardencoaching.
In Oostenrijk.

Ik word soms wakker met een onbestendig gevoel.
Ik zit niet lekker in m’n vel.
Ik wil wat anders, maar ik weet niet precies wat. Ik zit vast.

Herken je dit soort gedachtes? En wil je ervan af? Dan is coaching een prima idee voor jou!

Paardencoaching kan jou snel en goed helpen. Paarden voelen namelijk precies aan wat er in een mens speelt. Een paardencoach observeert het paard tijdens de coachsessie en koppelt het gedrag van het paard terug naar de client. Daardoor kom je tijdens een sessie heel snel tot de kern van de vraag. En kunnen we ook snel aan de slag met oplossingen die voor jou werken.

Ik ben Susan en coach samen met onze paarden Jenny en Mellow. Dat doen we vanuit onze woonplaats St Kanzian aan de Klopeinersee, in de Oostenrijkse provincie Karinthië.

Woon je, of ben je, in de buurt van de Klopeinersee, dan zijn losse coachings interessant.

Woon je wat verder weg, dan is een coach-vakantie wellicht perfect voor jou: lekker op vakantie in het mediterrane Zuid-Oostenrijk, in een prachtig appartement, in een schitterende omgeving met meren en bergen, gecombineerd met af en toe een coaching. Dubbel ontspannen dus. Oftewel, ontspannen op meerdere nivo’s.

Wil je meer weten over coaching in het algemeen of paarden-coaching in het bijzonder? Lees dan verder op deze pagina.

Ik hoop dat je nieuwsgierig geworden bent! 

Ervaar zelf wat een paardencoaching met jou doet. En geniet tegelijkertijd van het prachtige Oostenrijkse landschap.

Hoi, ik ben Susan Peters. Sinds 2006 woon ik met mijn gezin in Oostenrijk.

Van huis uit ben ik wetenschapper en sinds enkele jaren gecertificeerd coach.

Mijn verhaal vind je op de pagina ‚over mij‘.

Hopelijk ga ik jouw verhaal tijdens een mooie coaching van jou horen!

Wat zeggen coachees die bij mij waren?

Ik heb een tevreden gevoel over de oplossingen die ik tijdens de coachings bedacht heb. Ik ga ze direct in de praktijk brengen!
Bij Susan kon ik me volledig openstellen en ik voelde me op mijn gemak.
Ik vond het heel fijn om 3 sessies te kunnen doen. Het laat je anders kijken en denken. Ik ben heel blij met de rust die dat heeft gebracht!
Sandra
Paardencoaching
Ik heb ontzettend genoten en veel geleerd!
Met alles was ik meer dan gelukkig en zeer tevreden!
Nicole
Paardencoaching
Aan het begin van een coaching vond steeds een gesprek plaats om het thema en het doel van die sessie duidelijk te krijgen. Daardoor was het voor mij steeds duidelijk wat we die sessie zouden gaan doen.
Ik heb zelf ervaren, dat paarden me een spiegel voorhouden en mijn emoties en mijn stemming precies aanvoelen.
Kiana
Paardencoaching
Tijdens de coachings zijn mijn ware behoeftes aan de oppervlakte gekomen. Ik had nooit gedacht dat [...de verandering...] zo kloppend aan zou voelen of dat mijn huidige situatie zoveel onbehagen in mij teweeg zou brengen.
Ik heb de moed gekregen om iets aan mijn situatie te doen - ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om te kunnen veranderen.
De coachings met de paarden hebben me geholpen een besluit te nemen. Ik ga nu aan de slag om het uit te voeren!
Dankjewel!
Caroline
Paardencoaching
Tijdens de coachings waren er telkens weer momenten, waarop ik duidelijk kon zien hoe de samenhang tussen mijn verschillende thema's was. Door de coachings ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Het was een hele mooie ervaring!
Thomas
Paardencoaching
De Life Coachings hebben me geholpen om duidelijkheid te krijgen. Ik zit vol met nieuwe ideeen!
Sinds de coachings bij Susan heb ik al enkele inzichten om kunnen zetten. Bedankt Susan, je doet echt geniaal werk!
Iris
Life Coaching
Je wilt gezonder gaan leven, gezonder eten. Meer sporten en bewegen. Je wilt je beter voelen, tevreden zijn met jezelf en je lijf. Een gezonder evenwicht in je leven bereiken. Je wilt wat kilo’s kwijt en ze ook niet meer terug zien. Je weet dat je echt iets in je levensstijl wilt veranderen, maar hoe pak je dat aan? Hoe hou je het vol, ook op de lange termijn? Alleen is het moeilijk. Via online programma’s is het moeilijk. Maar samen met ons – met echt, persoonlijk contact – lukt het wel!
Wat bieden we jou?
 • Je begint met een intensieve, ‚ultra‘ all-inclusive week in Oostenrijk.
 • We koken voor je, gezond & lekker. Alle maaltijden en (gezonde) drankjes zijn inbegrepen.
 • Samen met de groep sport & beweeg je veel, begeleid door ervaren en motiverende trainers. Alle trainingen en activiteiten zijn inbegrepen.
 • We werken aan je mentale kracht. Je gaat ’samenwerken met‘ ipv ‚vechten tegen‘ jezelf. Alle workshops, oefeningen en coachings zijn inbegrepen.
 • We maken samen met jou een plan voor je toekomst, want na deze intensieve en motiverende week gaan we samen door. Een jaar lang persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Hier vind je een uitgebreide beschrijving van het package – Wat krijg je?
Jij doet het, maar niet alleen: wij begeleiden jou en zijn jouw valscherm.

Ja, ik wil mijn levensstijl veranderen! Stuur mij het gratis e-boekje ‚Programma, oefeningen en recepten – een voorbeelddag uit de Commit Kick-off week‘.

Wie is Commit?
Commit is bedacht en opgezet door mij, Susan. Waarom? Omdat het er nog niet is. En dat is een gemis. Al jaren probeer ik gezonder te leven, m’n gewicht stabiel te krijgen. Sinds 2014 organiseren we speciale sportweken in Oostenrijk. Die waren telkens een mooie stap in de goede richting. Maar niet voldoende. Na een fase vol motivatie volgde steeds een fase waarin ik terug in m’n oude levensstijl viel. En dat gold ook voor vele andere deelnemers. Hoezo? Waarom? Kan het anders? Ik heb me door deze vragen meer verdiept in de wetenschap en kennis rondom de thema’s voeding, gewicht, gezondheid, mentale kracht en coaching. Voor mezelf heeft mijn reis tot dusver al vele fijne resultaten opgeleverd. En nu zou ik dolgraag jou begeleiden op jouw reis naar je nieuwe levensstijl!
Wat maakt Commit anders dan andere programma’s?
Commit is compleet. Commit omvat alle aspecten die met een verandering in levensstijl te maken hebben. Commit gaat verder. En daardoor ga jij verder.
 • Je bent in persoonlijk contact met ons en de andere deelnemers – niet alleen online.
 • Je bent de hele dag bezig, op jouw nivo, in de prachtige Oostenrijkse natuur, begeleid door professionele trainers – niet zomaar vrijblijvend een uurtje.
 • Voor lekkere en gezonde maaltijden wordt gezorgd – geen moeilijke keuzes bij een ongezond buffet.
 • Je krijgt bagage mee, informatie over voeding, trainingen, mentale kracht – geen ‚terug bij af‘ of zwart gat.
 • Je krijgt persoonlijke coaching tijdens de week en ook in de periode erna – geen standaard massaprodukt.
 • Gedurende een jaar blijven we regelmatig met jou in contact en blijven we samenwerken aan jouw plan – je staat er een jaar lang niet alleen voor.
Wat zeggen vorige deelnemers?
We starten dit jaar met Commit – de reacties gaan we graag delen. Sinds 2014 organiseren we al speciale sportweken (Bootcamp Drei Türme) die als basis hebben gediend voor Commit. En daar hebben we superleuke reacties op gekregen. Een paar voorbeelden.
 • Patricia: ‚(…) der Alltag hat uns fast wieder, aber noch immer erzähle ich begeistert von unserer gemeinsamen Woche bei Euch. (…)‘
 • Britta: ‚(…) ich habe die Woche bei Euch so sehr in schöner Erinnerung behalten, dass ich mir immer wieder mal die Fotos anschaue. Nach dem Bootcamp bei Dir war ich so gut drauf und war voller Elan, dieses Lebensgefühl möchte ich gern wiederfinden (…)‘
 • Martina: ‚(…) Da mir der Morgensport während des Bootcamps echt gut getan hat, versuche ich auch zuhause, des öfteren in der Früh eine Runde zu laufen. Danach kann ich das Frühstück so richtig genießen (…)‘
 • Anja: ‚(…) Ich würde schrecklich gerne wieder kommen. (…)‘

Ja, ik wil mijn levensstijl veranderen! Stuur mij het gratis e-boekje ‚Programma, oefeningen en recepten – een voorbeelddag uit de Commit Kick-off week“.

[wpspw_post grid=“2″]
de_ATGerman